De praktijk

Frank van Monsjou studeerde Tandheelkunde aan de Universiteit van Groningen. Na het behalen van zijn tandartsdiploma heeft hij ruim vier jaar als tandarts gewerkt in Londen. Vervolgens heeft hij zich gespecialiseerd in orthodontie middels de fulltime opleiding tot orthodontist, aan het Royal Dental College in Denemarken. Deze opleiding rondde hij af in 1998. Inmiddels werkt hij al meer dan 15 jaar als orthodontist en is derhalve een zeer ervaren orthodontist voor zowel kinderen als volwassenen.

Frank van Monsjou is ingeschreven in het BIG register tandheelkunde onder nummer 19031448402 met als specialisatie dento-maxillaire orthopaedie.

Rein van Monsjou, tandarts voor orthodontie, is ruim 25 jaar geleden afgestudeerd als tandarts en is sindsdien werkzaam in de orthodontie.

Rein van Monsjou is ingeschreven in het BIG register Tandheelkunde onder nummer 19022855902.

Ali Al-Kurwi is na een 6-jarige tandartsen-opleiding in 2004 afgestudeerd als tandarts. Hij heeft een aantal jaren als algemeen tandarts gewerkt en gaf daarnaast les als tandartsdocent. Daarna heeft hij zich gespecialiseerd tot orthodontist door het volgen van de 4-jarige fulltime opleiding aan de ACTA. Hierna is hij gaan werken in verschillende orthodontiepraktijken als orthodontist.

Ali Al-Kurwi is ingeschreven in het BIG register tandheelkunde onder nummer 09910661802 met als specialisatie dento-maxillaire orthopaedie.

Frank van Monsjou
Rein van Monsjou
Ali A-Kurwi